Colectăm Polistiren generat ca deseu de productie
Toxicitate: Atunci când este eliminat în mod necorespunzător, polistirenul poate scurge substanțe chimice toxice în mediul înconjurător.
Durata de viață: polistirenul poate dura mai mult de 500 de ani într-o groapă de gunoi.
Convenabil și rentabil: să vă duceți polistirenul la centrele de reciclare nu trebuie să fie o durere. Echipa noastră dedicată lucrează extrem de mult pentru a lucra în jurul clienților noștri.
Procesul de reciclare, unde intervenim noi, transformă EPS, care altfel ar deveni deșeu, în resurse valoroase. Reciclarea este reprocesarea ambalajelor EPS uzate pentru a face un material nou.
Primul pas în procesul de reciclare este COLECTAREA noi vom trimite un camion pentru a colecta materialul. Odată ce este gata încărcarea completă a camionului, acesta este dus înapoi la fabrica noastră.
Pasul doi in acest proces este SORTAREA se face pe categorii de deşeuri simultan se elimina materialul contaminat inutilizabil
Pasul trei în procesul de reciclare este COMPACTAREA. Pentru a recicla ambalajele EPS uzate, acestea trebuie separate de alte materiale. EPS este ușor de recunoscut, iar noi îl colectăm de la punctele de vânzare cu amănuntul, centrele de distribuție, fabrici sau depozite. Ulterior, materialul colectat este compactat până la o patruzecime din dimensiunea sa originală pentru un transport ușor și rentabil.
Urmează GRANULAREA EPS-ului, alimentarea EPS-ul într-un granulator care taie materialul în bucăți mai mici și amestecarea, materialul este trecut într-un blender pentru o amestecare completă cu granule similare.
Ultimul pas este EXTRUDAREA, materialul este introdus în extruder, unde este topit. În timpul acestui pas se poate adăuga culoare, apoi materialul extrudat este turnat într-un nou produs cu valoare adăugată.
Ce tip de polistiren colectam?
Lucram cu o mare varietate de sectoare si industrii, colectand si prelucrand polistirenul la unitatea noastra de reciclare din Romania.
Daca afacerea dvs. produce resturi de polistirent putem colabora pentru a asigura reintrarea acestuia in lanțul de aprovizionare, construind economii circulare.